Saturday, January 19, 2019

Aiman's Graduation day ~ Dublin, Ireland

photo-photo di St Stephen's Green Garden
berhampiran RCSI
cantik...warna-warna autumn

 Salah satu sebab kkida and hubby ke Dublin adalah untuk menghadiri majlis konvo anakanda kami Aiman. Man belajar kat Dublin Business School...dah terlanjur nak jejakkan kaki ke pulau tersebut yg tak pernah terlintas di hati saya...maka eloklah kita explore sekali negara tersebut kan...dan Alhamdulillah...not bad actually Ireland ni...cuma negara tersebut mungkin kurang popular jika dibandingkan dengan negara eropah yang lain...maybe sebab lokasi atau kurangnya publisiti...

popular street di Dublin, tokma tak ingat dah nama tempat ni...
terdapat banyak old building di Dublin
salah satu shopping mall, cantik...
 Bandar Dublin...cantik...Dublin ini sejak dulu memang terkenal dengan pelajar-pelajar Malaysia yg dtg utk belajar di RCSI...kolej perubatan yg terkenal tu...

RCSI - timbalan menteri kita sekarang ini pun adalah bekas pelajar RCSI

tokayah happy sebab Man dapat result bagus
terdapat lebihkurang 15 pelajar Msia yg graduate sama dengan Aiman
begitu juga tokma...tambahan pula Man dapat
offer kerja dgn sebuah Syarikat yg terkenal itu..
kawan bergaduh dari kecil...:)
dalam Dewan...cantik dan unik...
in front of DBS, sekolah Man...:)


donut seketul rm15...teringin nak rasa maka tokma beli juga...lol
cookies and tea...refreshment hari graduasi aiman...that's all


tak banyak tokma nak sembang episod ini....hanya gambar2 sahaja... thanks sudi baca...:)

No comments:

Post a Comment