Saturday, December 29, 2018

cucu tokma yang kedua ~ Sophia Imaan

Salam, lari tajuk sikit...sekadar perkongsian...ceita lama, tapi baru nak share....bukan apa sekadar rekod untuk ingatan Naurah dan Sophia kelak bila tokma dah takda....kot depa rajin nak baca blog tokma depa ni 10 20 tahun akan datang jika masih wujud lagi blog ni...:)

Sophia, cucu kedua tokma lahir bulan april lalu...sehari selepas befday tokma dan ayah Sophia...Lahir secara normal...salute to anakanda tokma, eka kerana kekuatan mental untuk melahirkan secara normal...lahir tengah malam...tokma tengah tido...yg tunggu ayah Sophia ajer...

kini Sophia dah lapan bulan lebih...besar dah...jom kita tengok foto-foto Piah...😍

tengok tu...comel sangat pada pandangan mata tokma lah
cucu tokma ni mata bulat, budah cerdik ni
majlis aqiqah
bonding....kak long Naurah cuba dukung adik Piah
first raya for Sophia...all girl in the family
day one, fresh from tummy :)

Selepas raya tokma adakan majlis aqiqah buat Sophia....Alhamdulillah....segalanya berjalan lancar...kini cucu tokma dah lebih lapan bulan....dah mula nak berdiri dan jalan....doa tokma semuga Allah SWT kurniakan kesihatan yg baik buat Sophia dan Naurah...menjadi anak yg solehah buat kedua ibu bapa...amin...

nanti tokma add more photos
LOVE
Tokma

No comments:

Post a Comment