Monday, April 18, 2016

Trips to Tokyo dengan cucu tokma

Assalamualaikum,
neneks dan opahs, aunties...ni Naurah nak sembang sikit pasal trip Naurah ikut tokma gi Jepun aka Tokyo....:)

Best ke gi negeri tu?

Naurah rasa bestlah...sebab tokma ada...heeee....tokma suka layan Naurah...bukan bab basuh berak Naurahlah...yg tu ayah n mama Naurahlah yg layan....lol



masa dalam kapal terbang Naurah rimas lah....duduk aje satu tempat tak leh nak merangkak sana sini...mama tak bagi...lagi pun kapal tebang tu sempit...tapi nasib mama bawa ipad naurah...dia download cerita favourite naurah...:)


leganya bila dah sampai...seronok sangat...tapi cuaca sejuk, so naurah kena pakai baju tebal...yg belakang tu, tulah kapal terbang AA yg naurah naik...


nilah van yg besar kemain yg tunggu kita orang kat airport...boleh naik 12 orang...gila mahal sewa van ni tokma kata...tapi naurah punya pasal takpalah...:)


semua orang pun cam tekedu ajer tengok saiz van tu...pastu semua pun gelak, termasuklah naurah...lololol...

sebab ambik van ni...nilah...semua pun hangkut beg besar gedabak...lagipun dah malam, train takda...kalau taknak sewa van ni kena sewa teksi 2 buah...lagilah mahal tambang nye...:(


photos bawah ni semua tokma ambik kat banyak lokasi...naurah beraksi ajer...demi tokma naurah...lol


ayah naurah tukang dukung naurah...dia guna tempat dukung tu...best juga bergayut macam tu...
bila letih naurah pun tido ajerlah...

 
TiNi naurah suka sangat beli ice cream...dia suka belanja naurah...love you TiNi...


 mama n ayah ni tak habis habis dengan hp, okiiing laaaa...:/


ayahlang Naurah tak reti sembang dengan Naurah....tapi kat sana Naurah suka juga kalau ayahlang dukung...ayahlang Naurah ni single lagi...tapi tak available...tokAyah Naurah tak bagi ayahlang ada girlprend lagi....sayang ayahlang...:)


 dah le TiNi....Naurah letihlah...nak tido...nak balik...nak susu...


tokma kata dia suka photo ni...nampak cam Naurah renung puncak fujisan dari dekat...hehe...MasyaAllah cantiknya....Alhamdulillah Naurah merasa tengok gunung ni dari dekat...:)


btw, TiNi Naurah jual bag longchamp...mama Naurah pun jual bag juga...depa datang Japan bukan semata nak jalan...nak promo bag jugak...masing-masing bawa banyak bag sebab nak ambik gambor...tokma kata sambil menyelam minum ayor....hik hik

kalau neneks and aunties nak beli boleh gi jengah ig @tasbijoux dengan @bagsbyhani

oklah...tokma kata dia nak masak...nanti dia tulis lagi untuk Naurah kat sini...daaaa:)

2 comments: