Saturday, September 26, 2015

Kamilah's Book and Lifestyle Cafe


Assalamualaikum,
selamat menyambut hari raya Aidil Adha...:)

Entri kali ini kkida nak share sebuah cafe yang terletak di Putra Height berhampisan USJ...cafe kawan kkida...ia baru beroperasi bulan ini...makanannye ada yang ala carte dan buffet...sebelum datang better call dulu to find out their menu...lain hari lain menunya...


satu keunikan cafe ni ia penuh dengan buku-buku...anda boleh lepak-lepak sambil makan dan baca majalah atau buku-buku yang tersedia...ada juga buku yang dijual terus kepada pelanggan...preluv item pun banyak...


interior Kamilah's Cafe adalah bercirikan english style...hasil sentuhan empunya cafe Puan Rozita...sejuk mata memandang...kkida memang suka datang kat cafe ini...kalau dekat hari-hari boleh lepak kat situ...:)


Jika ada tercari-cari tempat atau lokasi untuk mengadakan birthday atau majlis makan-makan atau majlis nikah boleh aje sewa cafe ini...parking mudah dan jauh dari kesesakan...lokasi juga tak susah nak cari...


antara menu-menu Kamilah's Cafe...nasi lemak mestilah...nasi berlauk pun ada...juga hidangan buffet serta ala Carte


alamat Kamilah's cafe

15-G, Jalan Putra Mahkota 7/7B, Putra Heights, Subang Jaya, Selangor

facebook 
https://www.facebook.com/kamilahcafe?fref=ts

2 comments:

  1. Jazakillah khairan Ida...k.zie will try my best..tqvm for believing n supporting..

    ReplyDelete
  2. mula2 sy ingatkan nama pemiliknya Kamilah.. yang penting menarik dan konsep cafe begini mmg menarik minat org ramai kebelakangan ni.. kan Kak Ida

    ReplyDelete