Friday, April 4, 2014

Istanbul, Turki

Assalamualaikum,
apa khabar semua? lama kkida tak update blog kan...:)
pasti ada rindu ngan kkida...hehe...(perasaan jap...:)
btw, kkida tak mampu lelama ngadap screen computer ni....batuk kuat...balik dari cuti tak sihat, batuk, selsema, demam semua ada...memang tak larat rasanye badan ni...lutut pun tak lega lagi dari sengal akibat terlalu banyak menapak sepanjang trip tersebut...
Insyaallah, jika diizinkan dan mood kembali kkida akan update blog ni...memang banyak cerita yang kkida nak share...rugi rasanya kkida tak share pengalaman yg tak mungkin kkida lupakan itu dengan anda yang sudi membaca...:)
photo-photo ni kkida pilih secara random dari ratusan gambar yang sempat diambil sepanjang 11 hari di Istanbul, Bursa dan Kapadokya...nanti jika ada kelapangan kkida akan ceritakan satu persatu mengenai gambar-gambar ni ye!!!
 Topkapi
 #food
 Bursa
kapadokya
 Galata Tower


doakan kkida kembali sihat ok....

2 comments:

  1. Kak Ida, semoga cepat sembuh... hailaaaaaaaaa.. bilalah sy nak sampai Istanbul ni???

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih seri...Insyaallah satu hari nanti....:)

      Delete