Friday, July 5, 2013

azam raya bersama watsons

Assalamualaikum,
tengahari semalam kkida hadiri event anjuran Watsons yang dinamakan Azam Raya bersama Watsons...ramai jemputan hadir yang terdiri dari media dan bloggers...


kkida hadir event semalam atas jemputan dari Patricia Lee from Innity.com. Innity adalah sebuah lagi syarikat internet marketing sama seperti nuffnang...

faizal tahir hadir pada majlis tersebut semalam....kkida ingatkan dia nak nyanyi....:) teringin gak nak dengar suara faizal secara live...:)

faizal merupakan jurucakap bagi pihak watsons....


lokasi event....Al-Amar Lebanese Cuisine yang terletak di tingkat enam Pavillion....hmmmm...tempat nampak hebat, pasti makanan juga sedap kan....:)


atas dan bawah...dua 'orang kanan' kkida yang rajin nak ngekor jika ada event camni, terutama hani....dan seperti biasa kkida memang suka nak hangkut depa sekali....sebab senang....depa boleh ambik gambar on behalf of kkida.....hehe...tambah jika makan secara buffet dan kkida duduk jauh kebelakang dari main table...memang sangat bermanafaat jika bawa dua-dua anak pompuan kkida ni....lol...

so, jika ada pihak-pihak yang nak ajak kkida datang ke majlis anda.....please peruntukkan extra seat untuk saya yek!....plus one or two (lagi ramai lagi bagusss)....jika hanya nak jemput kkida sorang aje....minta maaf siang-siang.......:D


kkida nak stop jap, jap lagi sambung cerita....sementara tu youall layan le foto makanan yang sedap-sedap belaka ni....minggu depan dah nak puasa, hanya ada beberapa hari aje lagi kita nak makan siang camni....:)


terima kasih to Innity....sebenarnya ada beberapa lagi jemputan makan-makan cam ni....tambah dah dekat nak posa ni, ramai yang rajin nak menjamu....:)....wbp, kkida tak mampu nak gi semua....tambahan my bibik dah takda ni....:(

4 comments: