Friday, December 21, 2012

arrival...London....

 dua kakak tak dapat ikut sama kerana sibuk dengan hal masing-masing.

Salam,
kkida selamat tiba London selepas transit di Dubai selama 18jam...sempat 'mendaki' bangunan tertinggi di dunia iaitu Burj Khalifa....terasa amat letih kini kerana kkida belum sempat rehat lagi....jam menunjukkan pukul 1 pagi waktu UK,,,kkida kini berada di sebuah bandar bernama Cheltenham, terletak dalam Cotswold....akan bermalam selama 4 malam disini sebelum meneruskan perjalanan ke bandar lain...

punggah barang masuk kereta...
selain bilik kkida ni cuma interested nak tengok dapur yg akan di gunakan oleh anak bujang kkida aje nanti...hehe...
apartment anak kkida dari luar...dalam 20 minit dgn bus ke tempat dia belajar....dan betul-betul depan rumah ada McD...hmmmmm....

Insyaallah jika ada kesempatan kkida update lagi ok....bye....:)

10 comments:

  1. wahh bestnyaaaa! take care k! ;)

    ReplyDelete
  2. waaaaa....smpi london sudah KKida....jenjalan ke ada keje ke buat apa tu? msti cuaca tgh sejuk kat sana nie...almaklumlah....nak krismas kan...msti meriah tgk depa raya....hehe...

    ReplyDelete
  3. Kkida mesti letih punggah brg, lps tu kesana kemari. Takpe, yg penting kkida dah tau mcmna tempat tinggal si bujang kkida:-)

    ReplyDelete
  4. everybody is heading to london this end of the year... best nyer...........

    ReplyDelete
  5. wowwww...besnye kak ida dpt gi london..jalan puas2 ye..

    ReplyDelete
  6. Salam, Kak Ida.

    Ya Allah, sy tak boleh bayangkan mcmn Kak Ida bawa keperluan Kak Ida anak beranak. Sy yg brjalan sikit2 hari pun pening, tu stay kat satu tmpat. Kalau yg pindah2 tmpat ni haruslah brdwnyut2 kepala memikir banyaknya baju nak dibawa. Harap sgt Kak Ida dpt share tips bgimana menempuh prcutian mcm Kak Ida ni ya..

    ReplyDelete
  7. Yang si mam mok tu tukang tengok je? Steady nya ayah tak pakai baju sejuk LOLLL

    ReplyDelete
  8. Kak Ida, nnt cerita pasal trip k.Ida ni detail2 ye, jgn sedih2 gingham anak ye... Mcd ade tu..hehe. Tak sabar tggu entry trip2 ni

    ReplyDelete
  9. Syukurlah akak dan keluarga dah selamat sampai.. Tunggu next entry akak lagi... Nur cuti dalam daerah je..Pergi Legoland kat Nusajaya..

    ReplyDelete