Saturday, May 14, 2011

murtabak singapura...

salam, first night kat singapore....nak dinner apa?...pastilah murtabak singapore yang famous tu...malam tu kami ambil keputusan untuk dinner kat victory...pesaing terdekat zam-zam...pada pendapat kkida food quality almost the same...tak tau nak bezakan yang mana lebih baik atau sebaliknya...tapi memang bestlah...kat KL ada ke murtabak singapore? 

..next morning before ke USS kita makan kat restoran zam-zam pula...for me, kualiti murtabaknya masih sama...sedap...foto bawah ni dari restoran victory...tak sempat nak ambik gambar murtabak kat zam-zam...:)
murtabak ayam...hmmm...soooo gooood...sedap....:)
murtabak mutton...sodap juga...:)
mee goreng mamak...pun sedap juga...:)

No comments:

Post a Comment