Wednesday, August 23, 2017

ngapa tokma ngapa

jejaka idaman

Assalamualaikum,
lamanya tokma tak bersiaran...sepi dan membisu seribu bahasa...pasti ramai yang rindu kan.
kakida pun ridu dengan kalian dan blog ini...apa dah jadi...hehe

Kak dia memang salute pada anda yang terus menerus menulis, tiada rasa jemu dan letih...masih menyengat lagi blog anda...blog kkida ini, hidup segan mati tak juga...lol...

Sebenarnya hari-hari dok ingat kat blog ni...dalam hati dok kata bilalah aku nak rajin menulis macam dulu-dulu, zaman kegemilangan berblog...muahaha...

la ni rasa cam hampeh jer...tengok pun macam tak lalu...hmmm...

Hamid our driver and guide

Cerita travel ke Iran tokma pun belum habis lagi, banyak sangat jika ikutkan nak di share...:')

santai

bersantai di Caspian Sea

Hamid dan Muhammad
Hamid dan Muhammad sepupu, merekalah yang memandu kkida sekeluarga keliling Iran...

nasi kerak, sedap

InsyaAllah jika ada kerajinan kkida akan upate lagi ye...:)

4 comments:

  1. Kak Ida, nasi kerak dan kambing itu....

    ReplyDelete
  2. update selalu selalu kak ida...saya suka baca kisah kak ida..nak berjalan merata macam kak ida memang tak mampu. baca dan tengok gambar pun dah seronok

    ReplyDelete
  3. Assalam kkida, saya follower kkida..harap kkida sihat n bahagia n dberkati Allah selalu...walaupun dah lama kkida xbersiaran saya harap jgnlah tutup blog nii...sbb saya suka tgk resepi2 didalamnya, terima kasih kerana share suma resepi kat sini. Semoga kkida n family diberkati Allah..aamiin


    TQ

    ReplyDelete
  4. kak ida, laaaamanyer nunggu sambungan ni. Tulis2 la kak ida. Suka sangat baca cerita2 n pengalaman, kisah2 travel kak ida. Ramai tu silent reader senyap2 membaca. pas2 ni kak ida sambung ya...n yg kat scotland anak akak konvo

    ReplyDelete