Thursday, May 18, 2017

Assalamualaikum...



Assalamualaikum,
Salam satu Malaysia, hehe...

kak ida kembali, hope anda jangan nyampah dengan kkida ye!!!
walhasilbalikasal...muahaha...

sayang blog tokma ni...diabaikan bertahun-tahun...pernah dua kali mendapat anugerah blog terbaik...apadaaaa...google pagerank pun masih ok...tak berganjak (5/10)...Alhamdulillah...


dah kenapa dengan kkida ni kan....ada blog yang popular satu masa dulu diabaikan...pergi buat blog lain...ngengada bebenar...

tak, sebenarnya kkida tengah syok membuat video pulak la ni....rasa cam lebih interesting pulak buat video...tak payah menaip.

Upload gambar, edit lebih kurang, dah jadi...siap ada lagu lagi...hehe....


btw, kkida akan cuba teruskan kedua-dua aktiviti yang kkida suka ni jika ada kelapangan, menulis memang kkida suka, walaupun tak pandai berbahasa....dan kkida juga akan share my video jika rajin mengedit...InsyaAllah...

Harap anda terus sudi baca tulisan kkida ni ye...dan berdoalah agar fikiran kkida tak bercelaru lagi...hehe...

Baru-baru ni kkida gi bercuti ke Iran selama 12 hari...ni video pertama yg sempat kkida edit...InsyaAllah jika ada kerajinan kkida akan edit more videos perjalanan kkida anak beranak ke Iran...and more photos and updates here...:)

Please komen "suka, suka, suka" jika suka kkida terus menulis kat sini...lol

Luv,
kkida aka tokma :)

2 comments:

  1. Rindunya pada K. Ida. Saya subscribe channel youtube akak tawww...hehehe. Tapi x sama la kak. Baca coretan akak.lagi feel. Lagi mesra dan lagi dekat rasanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun rindu pada Aziela...hehe...raya ni meh jalan rumah akak ye...:)

      Delete