Friday, March 29, 2013

telur dadar cencalok


assalam,
selamat berhujung minggu dan selamat bercuti...
kkida nak share resepi telur dadar aje kali ni....heheee...jadilah...kan...kan....:)


resepi ni kkida belajar dari chef florence...iaitu dari buku resepi beliau yang terbaru ~ best nyonya recipes...:D


caranye macam buat telur dadar biasa...cuma tambah cencalok...resepinye ada kat atas sana tu...senang aje...hehhe...sapa yang tak pandai buat teluq dada simple camni memang tak leh kawin...lollll.....:)


hari ni kkida rasa happy banget...my mum and sis datang dari Kuantan...jalan-jalan, makan-makan....penghujung cuti sekolah baru depa ada masa nak mai....yelah tuntutan kerja....biasalah kan...:)

apa-apa pun selamat mencuba buat telur dadar resepi chef florence tu yek....jika suka anda boleh beli buku resepi chef florence ni kat mana-mana kedai buku berhampiran...terdapat banyak lagi resepi menarik kat dalam buku tersebut...selain cara buat telur dadar yang sempoi ini....:D



4 comments:

  1. kida cer goreng telur tu guna cookline...jangan letak minyak..

    ReplyDelete
  2. oh ok....nanti kkida cuba...yang ni actually gambar dah lama...sebelum ada cookline...thanks dila...:)

    ReplyDelete
  3. Menarik resepi telur tu kak ida.. tapi tu lah anak2 penggemar telur dadar kosong la pulak.. huhu..

    ReplyDelete
  4. Waaaaa.. Nurul x makan cencalok.. tapi nampak macam sedap..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...