Tuesday, January 1, 2013

happy new year 2013

Salam buat semua di Malaysia,
Selamat menyambut tahun baru 2013....kkida kat London ni masih tahun 2012....hanya tinggal beberapa jam aje lagi....jap lagi jika larat kkida nak ikut depa pi London city (dekat Big Ben dan London Eye area)...nak tengok bunga api dan nak lihat bagaimana cara orang LONDON sambut tahun baru....:)

...tu pun jika kaki kkida ni larat melangkah....kereta memang tak leh masuk kotaraya London malam ni...banyak jalan dah di tutup....oleh itu kena naik tube dari apartment kkida ni (kkida duduk kat Windsor)...mungkin parking kereta kat Heathrow dan naik tube hingga ke stesen di Westminster....

Insyaallah kkida akan cerita nanti ye...:)
sebenarnya banyak yang kkida nak cerita, tapi tak sempat-sempat nak bercerita...hehe...:)

11 comments:

  1. Salam kak ida...Selamat tahun baru 2013 utk akak sekeluarga. Moga segala urusan kak ida tahun ini dipermudahkan, dan dipelihara dari sebarang kesulitan....terima kasih dari che mat....

    ReplyDelete
  2. Salam untuk kkida dari teman sekeluarga diipoh.selamat tahun baru 2013..semuga tahun ini lebeh baik dr tahun lepas...semuga sihat sejahtera dinegeri orang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama...doakan yang terbaik buat kita semua...semuga tahun 2013 menjanjikan kebahagian dan mendapat keredhaan dari NYA...

      Delete
  3. Selamat Tahun Baru buat Kak Ida.. Semoga sentiasa dalam perlindunganNya dan sihat sejahtera hendaknya di perantauan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Nur...selamat tahun baru buat Nur sekeluarga, panjang umur, murah rezki dan segala perancangan berjalan lancar utk tahun ini...:)

      Delete
  4. Replies
    1. Salam dan selamat tahun baru buat Seri sekeluarga...:)

      Delete
  5. visiting here with a smile. take care.. have a nice day ~ =)

    Regards,
    http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Mr Lonely...take care and have a nice day too...:)

      Delete
  6. salam kak ida...best..best...banyak yang kak ida dapat tengok ek..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...