Monday, November 5, 2012

wordless monday...


anak kita periksa hari ni...so kita lebih suka zip mulut kita hari ni......:)))
http://1001shoppe.blogspot.com/2012/09/sandwich-mold-2.html
http://1001shoppe.blogspot.com/2012/09/mini-electric-pan.html

15 comments:

  1. Salam, Kak Ida zip mulut ke? Kita ternganga-nganga tengok almond & banana sandwich tu... huhu

    ReplyDelete
  2. fulamak kak...mengancam !
    gud luck tuk anak akak.....:)

    ReplyDelete
  3. Kak, gambar ke-4 tu mcm mana pulak nampak sandwich tu mcm syrupy ye? Emmm dap nye..

    ReplyDelete
  4. wahhh sedapnya...ok gak wat sandwich style tu..

    ReplyDelete
  5. rasa nak nangis tengok sandwich yg begitu awwww

    ReplyDelete
  6. So yuummmyyy.. Good luck untuk Anak Kak Ida.. :)

    ReplyDelete
  7. Sarapan terbaik untuk berperang. Semoga berjaya untuk Kak Ida dan anak Kak Ida.

    ReplyDelete
  8. kkida..tesco mana ye akak pergi? barangan brand tesco yg kkida guna sungguh menarik

    ReplyDelete
  9. salam,
    thanks untuk komen-komen anda...since entri ni bertema wordless monday...so kkida tak leh balas yek komen-komen youall...hehe...sorry....:)))

    ReplyDelete
  10. Assalam kkida,

    Buat kkida yg disayangi, bole x reply comment saya ni, sbb saya nak tanya abt wordless monday, tapi ari ni dah wed, so bole lah ya kkida....bab roti yg kkida bake tu yg paling atas skali, saya sgt suka3x...pls kkida saya bdk baru belajar...hehehehe..plsssssss...hubby saya suka...kkida dah pahala tau...& Gud luck for your son...smoga family kkida diberkati Allah...Aminnnn...

    ReplyDelete
  11. Waalaikumsalam,
    Oklah sbb kkida nak dpt pahala kkida jawap komen yati ni :)
    Tapi soalannye apa? Yati nak tau kat mana kkida beli roti tu ke? Kkida beli kat tesco. Roti bijan atau yati boleh beli roti jenis lain. Loaf bread ye bukan roti biasa. Slice roti dan celup dlm bancuhan telur dan susu uht fullcream & cinnamon powder sikit. Macam kita buat egg toast tu. Pastu tekap roti atas almond pcs (sebelah sahaja) & terus letak atas pan panas. Masak dua belah hingga perang & siram dgn maple sirap panas sebelum mkn.

    ReplyDelete
  12. Sedap.. komen pun tak leh panjang2. Kak ida kan? Hehe..

    ReplyDelete
  13. Tima kasih bnyk2 kkida...jawapan yg tepat sekali.....yesss..i like 10x..love u kkida...bnyk pahala kkida memberi ilmu yg sgt berkat iaitu makanan...saya bnyk belajar dr kkida...tqvm....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...