Sunday, November 25, 2012

BioZone

Salam,
kkida menerima banyak pertanyaan melalui email berkenaan BioZone sejak semalam...kebanyakannye bertanya mengenai harga dan dimana nak beli walaupun kkida ada letakkan number telephone Afzan di entri sebelum ini...


sebagai seorang yang baik hati...muahahahaaaaaa....disini kkida ingin membantu anda mendapatkan alat BioZone dengan harga yang jauh lebih murah dari harga sebenar...maknanya diskaun yang tinggilah ye....yang takda orang lain mampu berikan...hehe....sebenarnya dari awal lagi Afzan suruh kkida jadi dealer product ini....tapi dengan kemalasan kkida untuk bercakap banyak-banyak dan kesana-kemari untuk demo product ini...maka kkida cakap kat Afzan...takyahlah...biarlah kkida tolong war-warkan aje pada pembaca blog kkida ni....kkida rasa itu memadai....berkongsi info berfaedah buat anda semua...

kkida tahu bila dengar aje harga produk mencecah ribu riban...ramai yang tersentap....betul tak? tapi dalam hati nak beli juga sebab...yelah sapa nak makan benda yang macam plastik tu bila dah tau ia akan memudaratkan kesihatan kita dan keluarga dalam jangka panjang...habis tu...takkan nak stop terus dari makan ayam???.... alternatif lain adalah dengan membina reban ayam kat belakang rumah dan bela ayam sendiri...macam orang  kampung...yang tu garenti tiada pencemaran....jika anda boleh buat camtu...Alhamdulillah...itu yang terbaik...

Oleh itu mau tak mau kita kena lakukan sesuatu untuk mengurangkan kemudaratan pada tubuh badan kita terutama anak-anak...disini atas dasar prihatin dan ingin membantu....kkida boleh dapatkan produk ini dengan harga yang jauh lebih murah buat pembaca blog kkida ni...

jika berminat anda boleh email kkida untuk maklumat lanjut mengenai harga dan cara pembayaran....anda boleh buat bayaran di  1001shoppe...penghantaran akan di lakukan oleh Afzan atau Wani...(keduanye pakar dalam BioZone)

mereka dengan senang hati akan demo dan explain kepada anda bagaimana cara mengguna produk ini...wbp, bagi mendapatkan diskaun yang terbaik ini kkida perlukan pembeli yang mencukupi...oleh itu jika anda dapat kumpulkan rakan-rakan dan beli sekali arung lagi baik....bagi pihak kkida, kkida hanya ingin membantu mana yang boleh....itu sahaja...ok....tk...

2 comments:

  1. InsyaAllah, Wani akan bantu mana2 yang termampu. Kalau nak tengok LIVE DEMO sebelum decide nak beli pun boleh. Bila tengok depan mata & dapatkan penerangan yang lengkap kita akan lebih puas hati kan...

    For FREE DEMO & Consultation, you can also contact Afzan/me:

    FB : http://www.facebook.com/hazawani
    E-mail : hazawani@gmail.com
    Call/SMS/Whatsapp : 016 225 7305

    Kind Regards,
    Hazawani Halin
    www.hazawani.com

    ReplyDelete
  2. More Info on ape lagi yang boleh dibuat oleh Biozone ni, boleh refer to -> http://www.nurulafzanaini.com/2012/11/tiba-tiba-handphone-saya-dihujani-sms.html

    Afzan
    012-2083854
    https://www.facebook.com/Afzanistrator
    www.nurulafzanaini.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...