Wednesday, August 8, 2012

spaghetti beef stroganoff oleh salmi

kkida terlepas pandang entri dari salmi ini....beliau pos entri ni untuk sertai myChef gourmet challenge yang sedang berlangsung hingga hujung bulan ni....sebagai menyokong penyertaan salmi kkida ingin war-warkan kat sini supaya pembaca dan blog viewer 1001resepi juga boleh berikan sokongan ikhlas kepada usaha rakan anda ini dengan like link ini di myChef facebook....

dari facebook tersebut anda boleh klik link ke blog salmi SKA untuk lihat resepinya...nanti kkida pun nak cuba juga...tahniah salmi kerana menyambut cabaran ini....Insyaallah jika ada rezki pasti salmi akan perolehi ganjaran atas usaha anda ini....:)

bagi yang belum menyertai challenge ini, anda nak tunggu apa lagi....masih ada masa...rugi tau....takkan nak tengok aje rakan anda ni masuk poket dia semua wang tunai rm18,000 ringgit tu...hehe....banyak tu...boleh buat belanja raya dan open house nanti....so jom....gi beli produk myChef dan esok mula berkreatif ok...:)

10 comments:

  1. Good luck utk salmi. Tak sabar tgu penyertaan dr k ida. Mesti hidangan yg meletops ni.. :-)

    ReplyDelete
  2. kkida ni takda idea lagi zefa...malas pun ye juga...maklumlah bulan puasa camni...hehe....takpalah kkida nak tengok penyertaan dari anda semua dulu...:)

    ReplyDelete
  3. gudluck kpd kak salmi..smakin rmai yg join nie..

    ReplyDelete
  4. terima kasih banyak2 atas sokongan kkida..tak sabar jugak tunggu penyertaan dari kkida mesti sangat menarik dan kreatif kan...terharuuu sangat nie..tq sekali lagi..

    ReplyDelete
  5. gd luck salmi...n tak sabar jugak nk tgk olahan mychef dr kkida...;)

    ReplyDelete
  6. Good Luck Salmi. Tengok kat blog SAlmi pun dah meruntun2 jiwa rasanya.

    ReplyDelete
  7. aziela, syuhada bila lagi? jom le meriahkan pertandingan ni...:)

    ReplyDelete
  8. omg..this blog really awesome! love the foods!!! share la resepi slalu..hehe..follow u..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...