Monday, June 25, 2012

masa yang di tunggu telah tibaaa....

Assalamualaikum,

lamaaaaa kkida plan nak buat ehem ehem ni....apa dia ehem ehem tu kkida....heheee....cakap ajelah...:)))

alah apa tu....give away....selalu kkida tengok member-member blogger buat....ada yang hadiah give awaynya bukan calang-calang...oleh itu kkida pun teringin juga nak anjurkan give away ni...huhu...tambahan pula dah dekat nak posa ni....boleh le tambahkan pahala sikit-sikit...hihi...:-]

give away kkida tak le sehebat apa yang pernah rakan-rakan blogger lain buat...kecil-kecilan aje...wbp apa yang penting ianya ikhlas dari kkida...:-D



Insyaallah, esok atau lusa jika semua ok kkida akan war-warkan kat blog ni ye...kkida cuma nak confirm beberapa perkara aje lagi...

kkida harap semuga give away kkida ni mendapat sambutan hangat dari semua pembaca dan follower 1001resepi samada blog atau facebook...:)

tungguuuu....

12 comments:

  1. Yeayyy...nak join..nak join....

    ReplyDelete
  2. wah bestnyer..bole la mencuba kot de rezeki ya kkida

    ReplyDelete
  3. Salam. Kak Ida, terima kasih kerana sudi singgah di blog Nur. Memang Nur cikgu dan mengajar di sek men di Skudai. Teringin juga nak buat GA ni.. Tapi Kak Ida dah mulakan dulu..

    Dah tentu Nur akan support dan join andai tiada halangan melintang.. Mesti hadiah menarik yang akak sediakn. Betul tak? Hehe...

    Kalau Nur buat GA, nanti Kak Ida join juga ye..

    psttt.. Akak dah tukar template lagi ye.. :)

    ReplyDelete
  4. Header pun dah berubah.. :)

    ReplyDelete
  5. akak ni memang sikit tak betullah nur...takda keroja...hehe...

    ReplyDelete
  6. akak ni memang sikit tak betullah nur...takda keroja...hehe...

    ReplyDelete
  7. Tak sabar nak tunggu giveaway daripada kkida ni..

    Manalah tahu ada rezeki boleh jadi pemenang.. hehehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...