Thursday, June 28, 2012

lagi mengenai giveaway...

salam,
tak habis lagi kesah giveway kkida ni....sampai tak berasap dapor...nasib baik ada produk myChef....:-D

kkida nak sambung sikit lagi berkenaan GA yang akan kkida berikan jika anda berjaya meloloskan diri dalam senarai top ten traffic sources blog ini...


selain hadiah utama seperti pie maker, table runner, mug, plates, bakul dll yang kkida tulis kat entri lepas....anda yang berjaya juga akan menerima product makanan yang di sumbangkan oleh dua syarikat gergasi ini yang ingin turut serta GA 1001resepi kkida ni....

pertama....setiap seorang akan menerima satu dozen (12 kotak) myChef ready meal....antaranya biryani beef, keema masala, ayam kalio, ayam pongteh, butter rice pilaf, brown rice pilaf, mughal chicken biryani, kari ayam nyonya, ikan gerang asam, semur daging betawi, beef stroganoff dan beberapa hidangan lain...

amat mudah di sediakan...hanya panaskan dalam microwave (ikut arahan pada kotak bungkusan)....dan nah! tak sampai berapa minit hidangan yamg menyelerakan telah berada di hadapan anda...tunggu apa lagi...:)))


wbp, jika anda rasa rajin sikit hari ni dan teringin nak masak kari atau rendang...tak susah....guna aje rempah ratus keluaran Babas ni...ada kari ikan, kari daging, rendang, kurma atau anda nak cuba buat muruku sendiri...Babas ada tepung muruku sedia di bancuh...

kkida memang pengguna setia rempah Babas...jadi kkida garenti kari anda pasti akan sedap dengan rempah Babas...tapi anda kena tau macam mana nak buat kari yang sedap jugalah ye!....hehe....


dalam goodie bag Babas ni terdapat...beberapa jenis rempah ratus, bekas isi rempah yang cantik...boleh pusing-pusing lagi....hehe....apron Babas dan 4 resepi mudah...

(anda kena datang collect sendiri semua hadiah ini ye...jika tak boleh datang sendiri minta tolong sesiapa ambilkan bagi pihak anda....:)


amacam best tak wowww 1001 giveaway kkida ni...?

mestilah best sebab kkida yang anjurkan....muahahaaa...macam bagus aje kkida nikan...semua produk di atas adalah sumbangan MyChef dan Baba's...mereka dengan senang hati dan tak banyak cerita bersetuju dengan permintaan kkida...hehe...terer tak kkida bodek depa?....lol...

btw, orang memberi kita merasa....oleh itu kkida minta anda kunjungi facebook mereka dan please likes their page...jika suka kat blog kkida ni kena ikut cakap kkida ok....:)))




satu lagi....about GA ni....walau pun anda dah join dan dah buat entri kat blog masing-masing....anda still kena promo pada kawan-kawan ok....jangan le diam aje....traffic kena datang dari blog anda ke blog kkida...ertinya your friend kena klik link ke blog kkida dari blog anda....

semuga berjaya...

19 comments:

  1. salam kkida, kalau nk menang goodies bag ni kena pegi/like fb diorg dlu ek? or kena promote di blog kita? sorry byk tnya plak.hehe

    ReplyDelete
  2. takpa kak, sy dah like Mychef n Baba's dlm blog n FB sy.hehehe.
    http://cheetah87.blogspot.com/2012/06/nak-ga-lagi-jom-cekidaut-hehehe.html

    ReplyDelete
  3. Amboi Kkida, dahsyat sangat GA yang kkida buat ni.... fuh!

    ReplyDelete
  4. salam kkida, oleh kerana sokongan dari aka saya pun dah join n wat entry pasal GA nie..
    http://salmikhairil.blogspot.com/2012/06/wowww-1001-giveaway-hadiah-menarik.html

    ReplyDelete
  5. salam kak..
    pernah singgah sini satu masa lalu dan ruginya sy x masukkan dlm list chef2 kat blog sy..xmampu nk buka blog masakan coz byk sgt n wat nitik air liur hehe..InsyaAllah nak join GA akak ni..
    Salam kenal dari sya ^^

    www.enjoycooking.fathaz.com

    ReplyDelete
  6. saya buat sticky post giveaway kkida ni....nasib ler kalau org klik, nak bw selalu kekadang takde masa sgt...ala..sesaja nak join. blog saya pun bukan popular sgt..

    ReplyDelete
  7. zana,
    semua orang pun kata blog masing-masing tak popular...usaha tangga kejayaan...:)

    ReplyDelete
  8. kak ida..saya nak minta izin guna gmbar dari blog akak ni sebagai promosi utk GA ni boleh tak?

    ReplyDelete
  9. Kak Ida.. Bestnyer.. Nurul macm nak joinlah.. sempat lagi kan..

    www.siezuka.com

    ReplyDelete
  10. Kak Ida... Nak join...

    Dah lah produk My Cheff tu kegemaran Nurul.. ;)

    ReplyDelete
  11. sempat lagi nurul...lama lagi nak tamat...silakan...:)

    ReplyDelete
  12. waaa..... mcm2 ada. nak2. terujanya... bukan senang nak dapat, istimewa dr kak ida. dah like dah. tp page DB tu kn add as friedns ek kak?

    ReplyDelete
  13. ye...page DB tak perlu...akak lupa...:)

    ReplyDelete
  14. Kak Ida, tq kak atas komen.. Bestnya kalau dapat salah satu dari hadiah di atas ni.. Termimpi2 je.. hehe

    ReplyDelete
  15. kak ida..saya dah join jugak giveway ni..tp maybe tak byk trafik dari blog saya kepada akak./.huhuh..uwaaaa..tak dpt la jemputan ke restoran rebung..huhu..jeles2..hihih

    ReplyDelete
  16. akak..saya da buat entry ni 2 mnggu lepas kot..

    sebab sy buat sticky post..so tarikh die tunjuk 10/7/2012...

    nk jugak g restoren rebung tu..kiki
    ini link saya:)

    http://piecesofbrown.blogspot.com/2012/07/giveaway-dari-koleksi-1001-resepi.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...