Monday, June 4, 2012

cheezy weezy hash brown

Assalamualaikum...selamat pagi dan selamat memulakan hari baru minggu kedua cuti sekolah...anda kemana cuti ni?...kkida tak gi mana-manalah...letih...baru balik dari sydney dan kk...nak relax aje cuti ni...:)
pagi ni kkida buat simple breakfast aje...cheesy hash brown...kkida guna jenama simplot...
 goreng dulu hash brown tersebut...
 chicken sandwich slice...cincang kecil dan deep fry...
letak hash brown dalam baking pan...taburkan cincangan daging sandwich yang dah di goreng...taburkan cheese...
grill dalam oven 8 minit atau hingga cheese cair...
 nampak tak lah boring sangatkan berbanding plain hash brown...:)



14 comments:

  1. meleh air liur pepagi jenjalan kat blog k.kida :)

    ReplyDelete
  2. Adoi la..... sangat tidak tahannya!

    ReplyDelete
  3. sdapnyer kkida..nk sikit..hihi

    ReplyDelete
  4. Salam KakKkida cayangg.. sha baru balik bercuti.. cuti tak jauh tepi hidung tu jer hehhee...

    Hari ni memang sha khaskan ber BW ke rumah kawan2... :)) lama tak BW sebab busy gitu kan...

    Wahh tq idea hashbrown tu memang sungguh menyelerakan dan tidak membosankan.. asyik di makan dan calit dengan sos aje... good idea ni.. simple yet yummehhh... :))

    take care kak Kkida.. :))

    ReplyDelete
  5. sedapnyeeee...memleleh air liur tgh2 puase neh..

    ReplyDelete
  6. MamaFami...hehe...biasa-biasa aje tu...:)

    ReplyDelete
  7. faa...boleh...meh datang umah kkida...:)

    ReplyDelete
  8. Sha...kkida lap you...tq dear...:)

    ReplyDelete
  9. secantik hati...makhruh puasa tu...tak leh tengok...hehe...:)

    ReplyDelete
  10. wah boleh trylah..pernah beli gak brand simplot ni..memang sedap kentang dia.

    kita pun dapat gak gi ke situ tapi malas nak gi sebab jauh..setuju dengan pendapat kamu..kalau kita guna kamera lagi dorang tolak menolak..geram tul..

    ReplyDelete