Thursday, May 3, 2012

me...winner...fabulous food 1malaysia blog...


Assalamualaikum dan selamat malam....
dari petang tadi kkida cuba intai-intai website MITBCA....saje je nak tengok kot-kot dah keluar keputusan yang ditunggu-tunggu....dan baru kejap ni kkida terpandang kat wall facebook MITBCA tertulis macam ni....

Congrats to all winners in each category, it was a great competition between all the elite blogs and after the voting and the judges decision these are the final results. Log on to www.mitbca.com to see the winners.


berdebar dan gugup juga kkida nak buka link category Fabulous Food 1Malaysia Blog...manalah tau...walaupun menang dari segi kiraan undi, mungkin terdapat kekurangan pada blog 1001resepi yang tidak memenuhi kriteria seperti yang mereka kehendaki...

dup dap dup dap....walaupun yakin peluang kkida tinggi untuk mengungguli kategori ini tapi kkida juga harus bersedia menghadapi kegagalan...

dan ternyata keputusan para juri berpihak pada kkida....kkida berjaya sekali lagi....yahoooo....:)

terima kasih dan syukur kehadrat Illahi...juga terima kasih to all my family members, personal friends, facebook friends, blog 1001resepi followers, facebook 1001resepi followers yang telah memberikan sokongan dan vote anda kepada kkida@1001resepi...


thank you, thank you and thaaaank you...:-D

dan tidak lupa juga kepada juri MITBCA2012 yang telah memilih saya sebagai pemenang kategori ini...thank you very very much...:)

10 comments:

  1. Tahniah kak ida, kak ida mmg layak!

    ReplyDelete
  2. tahniah kkida...kkida memang terbaekkkkkk!!!..

    ReplyDelete
  3. terima kasih ana...:)

    terima kasih wan...:)

    ReplyDelete
  4. tahniahhhh sis..folower pun tumpang bangga..hihi..share resipi best2 lg ea=)

    ReplyDelete
  5. tahniah auntie Ida! u deserve it :)

    ReplyDelete
  6. terima kasih buat sgsc...hmmm...dan syazd...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...