Friday, April 27, 2012

terima kasih kepada mat gebu dan ariffshah

salam dan selamat malam,
sebelum kkida tutup tirai malam ni...kkida ingin dedikasikan entri ini buat dua blog ni yang menulis dan mempromosikan blog kkida di blog mereka....

....yang pertama-tama sekali mestilah saudara Mat Gebu dari Dapur Tanpa Sempadan...awal-awal lagi mat dah berkempen untuk blog 1001resepi dan beberapa blog lain...terima kasih banyak-banyak mat...:)

kkida ni sebenarnya teringin sangat nak jumpa encik mat gebu kita ni...ntah bila agaknye ye mat kita boleh bersua muka dan bertentang mata...heheheee...Insyaallah satu hari nanti jika ada rezki...dan buat masa ni biarlah kkida admire mat melalui penulisan mat di DTS....ewah! bagai pungguk rindukan bulan le pulak....:)))


orang seperti mat gebu mungkin satu dalam 1,000 yang kkida pernah jumpa...maksud kkida mat ni tak lokek ilmu dan ringan 'tulang' untuk bantu rakan-rakan sealiran walau pun hanya di alam maya...doa kkida semuga mat sentiasa dilindungi dan bahagia hingga ke akhir hayat....terima kasih atas support mat terhadap blog kkida ni sejak dari dulu lagi...:D

(click pada image untuk ke blog DTS dan Ariffshah)

blog kedua yang memberikan sokongan pada 1001resepi adalah blog anak muda yang kacak ini...siapa tak kenal Ariffshah kan...:)

Ariffshah juga buat entri khas mempromosi beberapa blog rakan-rakannya di ariffshah.com...thank you on behalf of 1001resepi...(mungkin sebab semalam auntie ida sound kat dia kot...hehe...)...

btw, thank you ariff...auntie ida hargai sokongan yang ariff berikan....dan semuga ariff berjaya capai cita-cita untuk menjadi seorang blogger terbaik satu hari nanti...Insyaallah...jika Ariffshah.com dan DTS masuk sebarang competition masa depan...1001resepi pasti akan back-up habis-habisan....:)

...berbalik kepada cerita ini dan ini....apa jua keputusan juri (terhadap dua event ini)....1001resepi mungkin tak akan sertai sebarang pertanding selepas ini...cukuplah buat masa ini...(harap jangan invite saya untuk join dah ye...:)

letih jugak sebenarnya masuk lawan-lawan ni....jenuh nak menagih vote...jangan ingat blog 1001resepi ada hampir 230,000 fb likes ia tiket mudah untuk mendapat vote tertinggi...mungkin kebanyakan fan yang ada hanya tumpang nak tengok resepi aje...tak semestinya mereka akan beri sokongan habis-habisan...wbp takpa...kkida pun tak kesah sangat...kkida bukannya nak berbelog sampai bila-bila...:-)

oklah...takat ni jelah kkida menceceh...panjang umur esok cerita lagi...Insyaallah...
jika ada yang baik hati yang telah promo 1001resepi ni di blog anda...let me know ye....takut kkida terlepas pandang....nanti boleh kkida link anda balik dari blog 1001resepi ini... 



6 comments:

  1. Salan kak ida....
    Mudah2an blog 1001 resipi mendapat pengiktirafan sewajarnya. Ntahlah kak, pada saya, kalau teman2 masakkan berjaya, itu sudah cukup membanggakan saya...Kejayaan blogger2 yang sealiran tak sedikit banyak menyuntik semangat. Moga segalanya dipermudahkan, Insya Allah...

    ReplyDelete
  2. Salam Mat,
    terima kasih ye....tahun depan Mat pula masuk bertanding...akak akan sokong Mat 100%....:)

    ReplyDelete
  3. Good luck Kak Ida.. Saya doakan akak berjaya.

    ReplyDelete
  4. good luck aunty. boleh punya. asalkan masuk senarai finalis, no problem dah. blog ni memang layak menang.

    ReplyDelete
  5. terima kasih Ariff atas sokongan anda...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...