Monday, February 6, 2012

best F & B blog...



terima kasih kepada anda yang telah meluangkan masa mengundi blog ini....thanks so much....:)



11 comments:

  1. dah vote..hehe..insyaAllah kalau rezeki blog ni pasti xkemana..cayok2...gudluck auntie..hehe

    ReplyDelete
  2. dah vote.. nnt nak promote minta kengkawan termasuk anak2 tlg sama2 vote k. all the best and gud luck.. ;)

    ReplyDelete
  3. Hi blog owner,

    I voted for your blog at Social Media Award 2012. I know it is a negligible vote but I would appreciate if you can vote for my blog, malaysia-motoring-news.blogspot.com in Best Auto Category at http://www.socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=17

    TQ

    ReplyDelete
  4. hi ida. tengah blogwalk dan stop sekejap ambik nafas kat blog nih. menarik sangat topik2 makan dan resipi di sini. wife pun suka. Nanti ida jenguk2 la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com Topik ialah review tempat2 makan yg saya pernah visit dan share dengan bloggers lain. Dan ida register sebagai follower jugak ok? TQ TQ TQ maklum la yer blog baru nih sunyi skit hehehe

    ReplyDelete
  5. Thaniah Kak Ida. Top ranking, alhamdulillah.

    ReplyDelete
  6. terima kasih semua kerana vote blog kkida ni...:)

    ReplyDelete
  7. kita dah vote. harap kak terus-terusan mengungguli vote ni. tahniah kak

    ReplyDelete
  8. I just voted for you for Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012..

    Plssss do vote for me for THE WORST BLOG OF THE YEAR @ http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=33 "click vote di link www.bicaramakdara.com ye

    Thank you... =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...