Tuesday, January 24, 2012

best F&B blog - world Bloggers and Social Media Awards 2012 - Leading Nominations


salam,
kkida nak minta tolong sikit boleh tak?....:)))

bukan nak minta tolong pinjamkan duit....heeeee........alah...nak minta tolong vote blog kkida ni....adalah beberapa hari sudah kkida ternampak website ni....sebelum ni kkida tak pernahlah teringat nak masuk award-award camni....kita pun tahu kedudukan blog kita ni takat mana....tapikan bila kkida tengok blog-blog yang sama kategori dengan blog kkida ni....hmmmm....kkida rasa...oklah...boleh cuba try...hehe....

jika ada yang nak vote untuk blog kkida ni...caranya camni...

1)  masuk ke website ini dulu....
 http://www.socialmediaweek.com.my/awards/vote.html

2) lepas tu kena sign-up....jika tidak,  memang tak boleh vote...huhu....memang ambik masa sikit untuk isi 'borang' nya tu.....tapi demi kkida...:D....bolehlah yek! nanti kkida share banyak lagi resepi...hehehe..........:)))

3) lepas dah sign-up...log-in email dan click pada link berkenaan untuk pengesahan...kemudian gi kat bahagian kategori ini....http://www.socialmediaweek.com.my/awards/index.php

cari blog kkida....dan click kat vote.....itu je....:)

kerjasama anda kkida dahului dengan ucapan berbanyak terima kasih....anda boleh vote hanya sekali untuk satu email....oleh itu ajak le semua kaum keluarga atuk dan nenek vote untuk 1001resepi ye....:)))

25 comments:

  1. yuhhuuu kkida...!!! dhila bg pihak Homemade Kek dah vote dah tuk kkida tau... ahaks... anyway... nama blog kkida takde lah kat bawah sangat.. dah kat tgh2 rasanya sbb masuk 9 votes including mine...

    ReplyDelete
  2. done! dah 11.... wish u best of luck.......

    ReplyDelete
  3. yahoooo....thanks dhila dan nora....more and more pleaseeee.....thank you....hehe....

    ReplyDelete
  4. done...!!!
    gud luck kak ida..
    :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, Kak Ida, nampaknya tangga ke-2. Kalaulah kita boleh vote byk kali kan best. Apa2 pun Congrats sebab berani. Kita doakan semoga Kak Ida berjaya dengan jayanya!!!

    ReplyDelete
  6. terima kasih Azie...:)

    terima kasih Abbot...:)
    tak acilah pula kalau boleh vote banyak kali...hehe...

    ReplyDelete
  7. Salam,

    I like you blog, very nice.


    Aisyan

    ReplyDelete
  8. kak ida, dah no 1 dah. tahniah tahniah

    ReplyDelete
  9. thanks yanamu...:)

    MC dah vote untuk blog kkida ni...:)

    ReplyDelete
  10. Hayati terima kasih...anda penyokong setia kkida...hehe...

    ReplyDelete
  11. saya baru aje undi awak di
    Best F&B blog!!! saya pengundi yg ke 202!! all the best..

    sudilah kiranya vote saya kembali blog saya untuk kategory THE WORST BLOG OF THE YEAR @ http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=33 dan undi www.bicaramakdara.com

    terima kasihhhh!! =)

    ReplyDelete
  12. ok mak dara...thank you...saya akan undi awak juga...:)

    ReplyDelete
  13. .semoga bjaya...one vote for you.....

    ReplyDelete
  14. terima kasih hani...terima kasih kak yong....:)

    ReplyDelete
  15. kite dh vote tp geram bile ranking tu jatuh rs nk vote lg jerrr...tp tak boleh,huhu...

    ReplyDelete
  16. Good luck kak zaida..
    Your recipes help me a lot! Tq 4 sharing :))
    Maz

    ReplyDelete
  17. Tahniah sekali lagi tercalon dlm MSMW 2013.

    mohon juga kesudian semua untuk vote www.cheezemaz.blogspot.com di kategori Favourite Shopping Blog di http://www.socialmediaweek.com.my/2013/awards/category.php?id=13.

    jemput juga ke www.cheezemaz.blogspot.com, mana tau ingin order serbuk cheese seenak cheesy wedge KFC.

    Terima kasih.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...