Tuesday, December 27, 2011

Salam dari Perth

Assalamualaikum,
apa kabar semua? sorry...agak susah kkida nak online kat aussie ni...ia tak semudah kat malaysia...lagi pun keadaan memang amat tidak mengizinkan kkida mengadap laptop...always on the road...letih bukan main (tak baik merungutkan!....:)
oleh itu kkida hanya akan benar2 online bila balik KL nanti...Insyaallah...kkida tulis entri ni dari sebuah bandar pelancungan ke selatan perth yang sangat nyaman dan cantik, i.e bunbury...semalam kkida menginap di albany...bandar tepi laut yg juga memang cantik....takda kat KL...hehe...esok kkida nak ke sebuah pekan kecil iaitu margaret river dan augusta...dan akan menginap di mandurah sebelum kembali semula ke perth...overall kkida memang sangat enjoy my trip kali ini...kkida akan share banyak cerita dgn anda nanti...ok...:)

6 comments:

  1. wahhh..bestnya cuti-cuti perth...wishing u a very happy new year 2012.

    ReplyDelete
  2. Semua bandar2 dan tempat yg Kak Ida mention tu adalah impian saya sejak 15 tahun yg lepas... Masih belum tercapai. Doakanlah saya...huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. Akum K.Ida...i'm just ur silent reader....best nyer jalan2 ke Perth.Jgn lupa share gambar mkan/pemandangan disana yea!

    ReplyDelete
  4. happy holiday n happy New Year...

    ReplyDelete
  5. Tu diaaa.. KKida holiday.. Kita tgu cerita KKida ya :-)

    ReplyDelete
  6. bestnyer kkida!!jgn lupa letak gamba byk2x jugernyer!x sabar plak :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...