Wednesday, October 19, 2011

rabu tanpa kata-kata...

.
habis dah wordless wednesday...for all photos (atas sana) kkida nak berikan credit kepada product ini yang akan berada di pasaran bulan depan...MyChef (main sponsor of MCM)....walaupun tak dapat merasa apa yang chef florence tan masak kat atas sana, i still dapat rasa the same masakan malam tadi (tima kasih en mo fairuz)...ini adalah salah satu dish yang anda boleh beli di beberapa hypermarket/supermarket yang well known bila ia mula di perkenalkan bulan depan...asam pedas ikan tenggiri by chef florence tan....
saya memang suka gulai asam pedas...i like this one...walau bagaimana pun lain orang lain deria rasanya..nanti kkdia kata sedap bila anda makan lain pula pendapatnya...:]

and i like kueh ni sangat-sangat...sedap weh!....yang ni bukanlah product MyChef...chef florence tan buat untuk jamu kat 'depa-depa' tu semalam...since dah ada depan mata...kkida pun tumpanglah sekaki...3,4 biji juga kkida ngap...hehe...sedap...memang nyonya habislah....thank you aunt florence...:)

yummy...kueh lompang aunt florence....:)

4 comments:

  1. salam kak ida...
    agaknya org nama ida ni memang gemar sgt masak dan mkn yer he..he..
    kak ida surat cinta yg mcm mana tu dpt agaknya?kot2 surat cinta suruh ganti jd cheff kot

    ReplyDelete
  2. salam

    bestnya dpt bersama dgn chef terkenal....

    ReplyDelete
  3. Ada laaa.... orang yang tengah karang surat cinta yang kkida maksudkan tu...

    ReplyDelete
  4. oh ye ke en fairuz....tak sabar menunggu...hehe...jangan surat cinta yang menyakitkan sudahlah...

    ReplyDelete