Sunday, September 25, 2011

simple tuna and egg sandwich

sandwich yang mudah disediakan....sesuai untuk breakfast anak-anak nak ke sekolah pagi-pagi...
 mix tuna, chop celery, mayonnaise dan thousand island, salt and pepper...
 susun potongan telur rebus atas roti....
letakkan tuna ke atas potongan telur dan letakkan sekeping lagi roti keatasnya...potong bahagian crust roti yang tebal dan potong segi tiga...
simple and delicious....

6 comments:

  1. menu yg sangat sesuai untuk orang yang berdiet cuma part mayonnaise tu kena kureng skit kan?
    Bestlah Kak Ida ni, menu simple jadi lawa

    ReplyDelete
  2. thank you FG...:)...like your blog...

    ReplyDelete
  3. ix...sebab kkida pun kan lawa....hohoho...:)

    ReplyDelete
  4. tima kasih kak sbb bg idea pd saya utk pelbagaikan lg sandwich...mmg menarik..tak penah terpikio nak letak celery pon....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...