Wednesday, May 25, 2011

potato chip and mozarella

resepi ni senang sangat...ada beberapa kali kkida share resepi nachos kat blog ni...caranya lebih kurang sama...boleh guna ready potato chip, nachos, tortilla chips, chachos atau apa saja jenis chips yang anda suka....kerepek ubi atau kerepek pisang pun boleh kalau suka...

topping tu suka hatilah nak letak apa...ready made tomato/pasta sos, cheese sauce, sour cream, guacamole, pickle, cili jeruk hijau, tomato, bawang, berbagai herb...mince beef, chicken meat, sosej, sandwich meat....etc dan berbagai jenis cheese dan sos...suka hati...kkida tak bagi exact resepi...janji ada sos, pickle, cheese...then bakar dalam oven hingga cheese cair...serve hot...(banyak resepi ni boleh dapat dari internet...)

7 comments:

  1. wahhh!! sedap dan sangat menarik

    potato chip tu rangup?

    ReplyDelete
  2. nampak sedap sangat tuh...kak ida saya ambek resepi yer..terimakaseh.
    ooo terlupa nk bgtau..tadi saya dah cuba resepi cucoq udang kak ida...yesss memang sedappp....laku cucoq saya hari neh...

    ReplyDelete
  3. nantilah esok kkida masukkan resepi, malam ni macam tak larat je, ngantok bebeno ni...:)

    ReplyDelete
  4. sgt tempting!!duhhh~~ rs cam nk wat sendiri jek!
    lama lg ke resipi nk kuar..hehe! =P

    ReplyDelete
  5. aarghhhhh,,,,xbley tahan.....nk buat jugakkkk

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...