Monday, March 21, 2011

sambal peparu

alahai....takda apa saya nak cerita kat sini....sepanjang last week seperti biasalah sibuk dengan famili dan adik beradik...almaklumlah cuti sekolahkan...kami pun tak kemana, hanya relax kat rumah je....masak-masak tu biasalah......curry, sup, nasi lemak, meehoon goreng, cucuq dan sebagainya....

hari ni saya ke tesco lagi, duty biasa....gi dengan opah....dia nak makan angin ke tesco dan beli apa-apa takda kat kampung sebagai buah tangan...

paru-paru tu sebenarnya opah yang nak makan...angan-angannya dia yang nak masak sambal, tapi lastnya saya yang buat....opah nak tengok cerita korea...

kalau ada lontong sedap jika di kawankan dengan sambal peparu ni......yummy!...

5 comments:

  1. Salam kak Ida,
    Sedapnyeeeee.......teringin plak nak makan,my favourite too........

    ReplyDelete
  2. lama dah x makan sambal paru, telan air liur je la tgk gambar..*_*

    ReplyDelete
  3. salam ain dan mastura...
    kenapalah pula telan air liur je...senang je buat ni...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...