Sunday, March 13, 2011

hotdog for breakfast...

semua orang pun pandai buat hotdogkan....ni breakfast pagi semalam....
saya guna cream cheese spread untuk sapu pada roti, jumbo chicken hotdog, salad, sauerkraut (sour cabbage), mayonnaise, yellow mustard, sos cili....

sebenarnya macam-macam kita boleh letak atas roti hotdog ni.....mincebeef sos, jalapeno chili, cucumber relish, olive, salsa, grill chicken, grill beef, feta cheese...etc...

5 comments:

  1. satu kelainan...selalu goreng n cicah sos...boleh cuba nii..

    ReplyDelete
  2. wahh..byknye letak syur..melimpah ruah ni kak =))

    ReplyDelete
  3. mmm lazat,i suka vege so mmg trliur nengoknye.anyway,ape ke bende sour cabbage tu(sayur or sos)

    ReplyDelete
  4. wahh.. macam tengok man vs food la akak.. hehe
    buat sendiri ke sauerkraut?

    ReplyDelete
  5. sauerkraut tu kobis yang dijeruk...tak buat sendirilah...tak rajin...hehe....beli readymade je...ada jual kat tesco, giant bahagian can food...memang sedap jika hotdog makan dengan sauerkraut.

    ReplyDelete