Tuesday, January 18, 2011

mee bandung muar...

mee bandung menggunakan perencah segera dari muar (thank you to my sis dr nor yang belikan perencah ni)...maklumlah hubby dia orang batu pahat jadi setahun dekat nak 20 kali dia berulang alik ke batu pahat, jadi senanglah saya nak makan mee bandung ori dan kuah sup soto ori...minta tolong dia je belikan perencahnya....hehe...

kuah mee photo atas ni saya bega sikit...saya tambahkan udang kepal dan sedikit ubi keledek rebus serta tomato cincang dan kuah mee bandung yang bawah ni pulak saya tambahkan serbuk sambal kacang segera (pecal)...dua-dua pun sedap...

3 comments:

  1. salam kenal,

    wow..sedap betul nampak mee bandung tu
    lama tak makan..
    nanti boleh nak cuba

    terima kasih ^_^

    FLW BLOG NI 918

    ReplyDelete
  2. salam chik att....:)

    salam ati masrif....sama-sama...

    ReplyDelete