Thursday, December 30, 2010

dessert....india...

sambung lagi....nak cerita mengenai dessert kat sana pula...
terdapat pelbagai jenis dessert yang disediakan setiap kali dinner kat hotel (agra, delhi dan jaipur)....wbp, majoriti makanan pencuci mulut mereka memanglah sangat manis....huhu....ice-cream mereka sangat sedap...begitu juga dengan bread pudding ini....:)vanilla ice-cream, bread pudding, chocolate roll and fruit salad...
dessert atas dan bawah ni kkida tak rasa pun...hanya ambil photo je....tapi biasalah...pasti manis rasanya...:) fruits in ricotta cheese and cream cheese, banana pudding and chocolate sponge cake... rice pudding...dan bawah ni pula gulabjamum, pemanis mulut tradisional mereka...memanglah tersangat manis... overall, kkida memang puashati dengan makanan yang dihidangkan oleh pihak hotel, samada sarapan pagi atau makan malam...variety dan berkualiti...we love their food...

1 comment:

  1. India memang terkenal dengan kemanisan hidangan mereka

    *ini edisi jelajah entry2 lama kak ida, moga boleh belajar sesuatu bagaimana kak ida menarik hati pengunjung dari blog yg tidak dikenali kepada blog yg dah establish sekarang ni siap dapat award lagi

    membina blog tidak mudah seperti menciptanya, tahniah kak!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...