Monday, October 25, 2010

kasih

kasih ibu tidak bertepi...macam mana letih dan sibuknya, permintaan anak-anak tetap didahulukan...begitulah dengan mama Kasih...my sis...Jun (Wati) from cupcakekasih...

pagi-pagi lagi dia menyinsing lengan baju dan dengan bantuan maid, suami dan anak-anak beliau berjaya menganjurkan birthday anakanda bongsunya Ariana Nur Kasih dengan meriah sekali....memang happeninglah...saya juga tumpang seronok....

ramai jemputan, mak ayah budak dan budak-budak sama banyak dan sama naik....infact yang terlebih seronoknya ialah mak budak....hehehe...macam-macam cerita, macam-macam gossip, macam-macam kesah....tapi saya tukang dengar je...dan tukang nyampuk sikit-sikit... birthday kek kasih... ini saja yang dapat saya tolong untuk tambahkan juadah mana yang boleh....pulut kuning dan rendang ayam....dan juga my ever famous cucuq udang cum cucuq jagung....rasanya saya nak kena buka kelas demo cucuq udang nilah...sebabnya setiap kali orang makan depa akan tanya resepi dan macam mana nak buat supaya texturenya jadi macam tu....i.e. crispy di luar dan lembut didalam! mak-mak terlebih seronok...bergambar dan berborak....anak-anak entah kemana....buat hal masing-masing....sampai ada yang terjun kolam....hehe...nasib baik Hani nampak dan tarik keluar kalau tak dah jadi satu trajedi pula semalam....:-O

No comments:

Post a Comment