Thursday, August 12, 2010

kari ayam turkey


inilah kari ayam turki ( beberapa hari ni asyik cerita pasal ayam turki je kan!) bukannya apa ayam ni besar sangat....isinya pulak padat dan tak berlemak, makan sikit je cepat kenyang......hari tu beli sampai sekor, rasanya next time kalau nak makan juga kena beli yang dah di potong in small pieceslah....tak lalulah makan benda ni je berhari-hari....orang putih mungkinlah kot....depa makan big portion....lagi pun ini memang makanan dia orang....

hari ni lebih daripada grill turkey hari tu saya gulaikan.....resepinya macam kita buat kari ayam biasa....sedap kalau dapat cicah dengan roti jala, roti canai, roti naan, pita bread, etc....

No comments:

Post a Comment