Friday, August 13, 2010

grill chicken with potato curry gravy

my 1st daughter , Eka suka juga masak-masak....sekali-sekala kalau ada special day especially mama and ayah birthday, dia akan masak something special...

so, grill chicken ni dia yang masak dibantu oleh adiknya Hani dan bibiklah....saya tak tahu resepinya macam mana, nantilah suruh dia masukkan kesini resepi ayam dan gravy diatas....sedap jugalah, not bad....ada talent juga kakak ni kan!

4 comments:

  1. alahai siannya.....nantilah akak tanya kat anak tu....dia sibuk kat hostel...

    ReplyDelete
  2. tq akk...sy n hubby suka mknn gni.. buat sndri bru puat aty.. :)

    ReplyDelete