Wednesday, June 7, 2017

Sepuluh Ramadhan

Pasangan pengantin ini berfoto dalam kawasan Blue Mosque

Salam Ramadhan buat semua, Assalamualaikum,
since 1st Ramadhan kkida kurang sihat...maklumlah orang tua...hehe...

Batuk tak henti dan high fever. Setelah makan antibiotik, Alhamdulillah...

Kepala juga sakit sebelah minggu pertama. Jenuh picit dan urut. Akhirnya kkida ke Chiropractor....dan Alhamdulillah, mujur recover...

Redho dengan semua kesakitan, ujian Allah SWT. Sesungguhnya Allah maha pengasih dan penyayang kepada hambanya...jangan henti berdoa memohon yang terbaik dari Pencipta.

Hari ni rasa sihat sikit.
Dan baru teringat nak update blog yang sunyi ini...

Ye, blog tokma ni macam hidup segan mati tak mau...hehe...ada ke yang membaca blog ini, saya pun kurang pasti!!!

Mungkin gamaknya tiada lagi pembaca yang berminat utk baca blog ini kerana tiada lagi cerita yang menarik...

Hmmm....mungkin juga :)
takpalah kita tengok perkembangan seterusnya...bagi masa sikit lagilah kannn...

Blue Mosque

Foto-foto ni kkida ambil semasa bercuti ke Istanbul selama 5 hari pada october lepas...selepas trip ke Bosnia...ada banyak lagi foto...nantilah kkida edit dan share later...

Hagia Sophia

Ini kali kedua kkida ke Istanbul, kali pertama tahun 2014. Istanbul memang bandar tourist. Setiap inci bandar ini memang menarik dan berbaloi untuk dilawati. Bangunannye semua dibina ratusan dan ribuan tahun lalu...Sejarahnya panjang...

Oleh itu tak hairan ada orang yang berulang alik beberapa kali ke negara ini...travel sekali memang tak puas. Jika ada rezki kkida juga nak ke Turkey sekali lagi....InsyaAllah...

Inside Blue Mosque