Friday, August 12, 2016

good morning breakfast



Assalamualaikum,
Salam pagi Jumaat buat kawan-kawan yang sering berkunjung kemari.
Lama kkida tak update blog ini.

Selepas balik dari Osaka kkida lepak jap...lagi pun takda apa nak sembang. Cerita travel banyak juga yg tak berupdate. Tangan lenguh, rasa cam tak larat nak menaip...hehe

Recently tetiba kkida teringat nak rakam ajer apa yg kkida masak hari-hari dan share di youtube...so sekarang ni kkida dah jadi seorang youtuberlah ye...:)

Kkida rasa lebih mudah merakam dan upload video dari menaip kat blog...lol...

Oleh itu mulai hari ini semua cooking kkida akan share melalui youtube ajelah ye...jika youall sudi singgahlah kesana...satu hari kkida boleh upload 3 resepi kalau rajin...kejap ajer prosesnya...berbanding nak menaip satu resepi kat sini...sebulan sekali pun berat rasanya...hehe...

InsyaAllah jika rajin my travel story in the future pun kkida nak rakam ajer...pastu share melalui same chanel....InsyaAllah...

Harap anda enjoy...:)